Vacature pedagogisch medewerker (m/v)

We zijn aan het groeien en op onze vestiging zijn we hard op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Een pedagogisch medewerker die gek is op de energieke dreumesen, de fantasierijke wereld en vele vragen van de peuters, maar ook met veel liefde zorgt voor de allerkleinsten onze baby beertjes. Ben jij gekwalificeerd om in de kinderopvang te werken en heb je zin in een mooie functie? Word dan zeker onderdeel van ons team.

Jouw rol als pedagogisch medewerker?

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes of peuter), aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je ziet ze opgroeien tot onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld. Behalve leuk is dit soms ook een hele uitdaging. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Jij begeleidt ze hierin. Als vast gezicht op de groep bied jij de kinderen een liefdevolle en vertrouwde, maar vooral ook leerrijke omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Een inspirerende (werk)plek voor jou als pedagogisch medewerker en de kinderen

Samen met je collega’s creëer je op de groep een klimaat van rust, ruimte en aandacht. Jullie delen samen de dag in en organiseren activiteiten die aansluiten bij de behoeften van ieder individueel kind. Op de groep en in de tuin werk je met materialen die de kinderen stimuleert in hun ontwikkeling en zelfredzaamheid.

Je laat de kinderen zelf keuzes maken in de spelmaterialen, een eigen plekje opzoeken om een activiteit te doen of betrekt ze bij een groepsactiviteit. Alle prikkels die jij biedt als professional helpen een kind een volgende stap te maken in zijn of haar ontwikkeling.

Wat bieden wij jou als pedagogisch medewerker nog meer?

Een fijne, ontwikkel, motiverende en inspirerende werkomgeving. Plezier met je collega’s. Trots zijn op je organisatie. Daar gaan we voor bij OMI.

  • Marktconform salaris
  • We vergoeden je reiskosten (auto of OV)
  • 8% vakantietoeslag, uitbetaald in mei
  • 29 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week)

Wat vragen we van jou?

Je deelt met ons de passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen. Je geniet van ieder moment. En zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een leerzame en fantastische dag te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van kinderen, wat maakt dat je in het bezit moet zijn van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang.

Blijf jezelf ontwikkelen als pedagogisch medewerker

Vanaf het moment dat je bij OMI komt werken, investeren we in jouw ontwikkeling. We zorgen dat je getraind wordt in wat je moet weten en kunnen om je werk goed te doen. Maar we bieden je ook begeleiding, coaching of trainingen op persoonlijk vlak, in aansluiting op jouw talenten en/of de fase in jouw leven. Wat heb jij nodig om je werk goed te doen?

Tijd en ruimte om je echt te focussen op je vak, de kinderen. Samen met je team draag je de verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vestiging. Met elkaar en voor elkaar, dat vinden we belangrijk.

Direct solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt en lijkt het je leuk bij OMI aan te sluiten? Stuur ons je cv en dan plannen we een afspraak in!