Tarieven in 2021

OMI 52

8,55per uur
 • 52 weken opvang

 • 5 ruildagen per jaar

 • Facturatie in 12 gelijke termijnen

OMI 48

8,85per uur
 • 48 weken opvang (week 52 verplicht vrij)

 • 3 ruildagen per jaar

 • Facturatie in 12 gelijke termijnen

OMI 41

9,05per uur
 • Opvang buiten de schoolvakanties

 • 3 ruildagen per jaar

  Ruilen niet mogelijk binnen schoolvakanties

 • Opvang tijdens schoolvakanties wel mogelijk

OMI FLEX

9,5per uur
 • Minimale afname per opvang dag is 1 of 2 dagdelen.

 • Uren voor de 21e van de maand aanvragen

 • Uren worden vooraf afgerekend

Welk pakket moet ik kiezen?

OMI 52

Het hele jaar vaste opvang voor uw kind. Al mogelijk vanaf 2 dagdelen per week. Facturatie in 12 gelijke termijnen. 5 ruildagen per jaar.

OMI 48

OMI 48 is opvang voor 48 weken per jaar. Dit betekent dus 4 weken geen opvang, waarvan week 52 verplicht is. De overige 3 weken kunnen naar wens ingevuld worden. De facturatie gaat in 12 gelijke termijnen.

OMI 41

Het hele jaar vaste opvang voor uw kind, exclusief de schoolvakanties. Extra opvang in de schoolvakanties voor het zelfde uurtarief.

OMI FLEX

Het flex pakket is samengesteld om ouders zo goed mogelijk te helpen in het geval van bijvoorbeeld onregelmatige werktijden. Uren zijn vrij in te vullen en af te nemen, maar dienen voor de 21e van elke maand aangevraagd te worden, minimaal één dagdeel per opvangdag.

Fijn om te weten

Opvangtijden

Standaard is een dag ingedeeld in 2 dagdelen:

Van 08:00 – 13:00 en van 13:00 – 18:00.

Het is ook mogelijk om op aanvraag vroege opvang te regelen. Dit is mogelijk vanaf 07:00. Hier wordt het normale (pakket) uurtarief voor gerekend.

Uurtarief

Ons uurtarief is inclusief verzorgingsartikelen en eten zoals brood fruit, drinken en gezonde snacks. Luiers neemt u zelf mee. Het heeft tenslotte geen zin om bijna 4 jaar voor luiers te betalen als uw kindje met 2 jaar al zindelijk is. Ook babyvoeding (melk en/of borstvoeding) en eventuele dieetvoeding neemt u zelf mee.

Online rekentool

Met de rekentool kunt u (indicatief)de opvangkosten en uw eigen bijdrage uitrekenen.

Belangrijk om te weten:

De uren van de minst werkende ouder bepalen de hoeveelheid uren waarover je toeslag kunt krijgen. Bij dagopvang (0-4 jarigen) heb je recht op maximaal 140% van de uren minst werkende. Ook geldt er een maximum uurtarief waarover de toeslag wordt berekend. Verder is er ook nog een maximum van 230 uur wat per kind per maand wordt vergoed. Hieronder vind je die gegevens voor verschillende jaren. Klik op een jaar om te wisselen van inkomenstabel of om een berekening te doen wat dit voor jou inhoudt.

Rekentool gebruiken

Langskomen

Er is geen betere manier om een eerste indruk te krijgen...

Maak een afspraak en kom kijken hoe het is om uw kind bij OMI te laten spelen. Wij kunnen u alles vertellen, terwijl uw kind alvast kennis maakt met de rest!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Ik wil op onderstaand tijdstip gebeld worden om een afspraak te maken: